In 2010 werd ik ziek. Drukke baan, partner, twee kinderen; midden in het leven. Tegelijk met de diagnose kreeg ik te horen dat ik er niet op hoefde te rekenen dat ik er over vijf jaar nog zou zijn.
Vandaag ben ik weer helemaal gezond en zijn we van plan nog lang en gelukkig te leven.

Einde van het sprookje, maar begin van een verhaal.

Veel mensen hebben me gezegd: “je moet er een boek over schrijven”. Acht jaar lang heb ik daar “nee” op gezegd: het was té medisch en té specifiek.  Totdat Paul bij me kwam en zei: “je moet eens het verhaal vertellen welke inzichten je in het traject hebt opgedaan”.

Een verhaal over leven, overleven, doorleven en verder leven

Dat is wat Bad Luck vandaag is: de inzichten die we als mens hebben opgedaan in acht jaar dansen met de dood. Het verhaal is gratis te downloaden.